fotbollsträning & match

Kom hem ganska nyss, var och tränade fotboll och efter det kollade jag och Emmie på killarnas match! De förlorade tyvärr hehe.  
 
Imorgon är det fredag. Sista riktiga dagen i skolan eftersom att alla arbeten ska vara inlämnade då! Har muntlig redovisning i svenskan, ser inte direkt fram emot det haha men bara att få det överstökat:):) 
 
tre oredigerade bilder från deras förra match vi såg 

 

UTMANING - PLANKAN 2013

Såg på den här och den här tjejens blogg att de startar en plank-challenge såattsäga. 
Man håller på i fyra veckor, och ska totalt på en vecka "samla ihop" ett antal plankminuter. Första veckan ska man ha samlat 20 minuter, och sen öka med 10 minuter varje vecka. 
För att läsa mer om hur det går till, klicka in på någon att tjejernas blogg där uppe.
 
Jag tänker då vara med iallafall, var det du också! Det kommer göra en otrolig skillnad ;) 
Tumblr_meqoyhjv6x1r6se7zo1_1280_large
 

snart slut på skolan

Idag har jag klarat av det nästsista provet för terminen. Har ett kvar imorgon och sen är allt klart, + att jag har lämnat in alla uppgifter! Bara 5 vanliga skoldagar kvar, för sista veckan gör vi ingenting. Känns hur bra som helst verligen, så ska fira med film & denna goding ;) 

arg

Blev 2-2 men känns som förlust typ, vi spelade bra (inte i andra dock) och de har 2 lägen och gör mål på båda. Planen var katastrof och domaren var inte speciellt bra hon heller. Ska äta nu och sen sova så hörs vi imorgon när jag är på lite bättre humör haha, godnatt. 
har använt denna bild flera gånger tidigare vet men orkar inte leta efter någon oanvänd

VARMT VÄDER

Gud vad varmt det är ute! Hade idrott utomhus sista lektionen och avled nästan av värmeslag haha. Nu ska jag sätta mig ute i solen en stund, har match mot Skoghall senare ikväll också. Hör av mig ikväll! 
 
Vet inte varför det inte går att ladda upp bilder..? Så ni får en random bild från min gamla blogg:P

REPARATIONSDAG

Måndag idag och skolan var lugnaste dagen på länge. Vi hade reparationsdag, dvs vi jobbade fritt med saker vi inte var klara med. Sen på eftermiddagen fikade vi och planerade dagen när vi ska sparka ut niorna! Ska bli både kul och tråkigt haha.. :( 
Från förra året när de förra niorna sparkades ut. Söt pingvin-handduk jag har mmm tack vet:):)

söndagsångest

Hejsan, söndagskväll och ångesten är på topp som vanligt. Nu är det bara 2 såna söndagar kvar innan sommarlovet, kan inte förstå det! Den här skolveckan kommer vara den jobbigaste på året, men när den är slut är allt över i princip. Känns så himla bra, godnatt!! 

Vinst

Kom hem från Ölme för ca en halvtimme sen, spelade match mot Hertzöga. Låg under med 2-0 efter första och sen vände vi och vann med 4-2! Vi spelade väldigt bra så det kändes bra. Nu ska jag äta lunch och sådär, hör av mig ikväll! 

Ny klocka!

Jag berättade i söndags att jag fick en Michael Kors klocka i konfirmationspresent, men att den skulle vara försenad. Och vet ni vad, idag kom den! Blev så himla glad och jag är totalförälskad i den verkligen, kommer aldrig någonsin ta av mig den. ;) 

TRÄNINGSPASS

Gick ner på stan och mötte Alma så skulle vi köra ett gympass, men blev det så? Nej då, vi hade läst fel och gymmet flyttade den här helgen. Lyckat. Istället gick jag hem och gick ut och sprang, hann inte så långt dock innan det började spöregna. Kom precis in igen så ska köra lite träning här hemma istället. Hörs senare! 

mina älsklingar är här

Fick mina efterlängtade avslutningsskor idag. De var ännu finare i verkligheten och jag fullkomligt älskar dem. De är hela 16cm höga (visserligen med 4 cm platå, men ändå) men ändå är de lätta att gå i! Får lite ont i fötterna men det ska att gå bra!

be so good they can't ignore you

God kväll! Hann göra klart 1 utav de fyra arbetena förut och sen tog jag en paus och gick upp till björkvallen med Emmie och sprang. Sprang 3kilometer-banan på 5 minuter(!!) bättre tid än innan. Kändes bra, något mer som kändes bra var att jag fick A på min svenska-uppgift! Blev jättenöjd då svenska faktiskt är ett utav mina sämsta ämnen, haha. Godnatt! 

STRESSAD

Jag, Lisa och Julia lagade det här förut och fyy så gott det var. Så just nu har jag såkallat matkoma, är verkligen proppmätt. Men ska ta tag i pluggandet nu eftersom jag har 4 arbeten som ska vara inne på fredag, och 4 till som ska va inne nästa vecka. Hur stressad som helst, men ville höra av mig iallafall. Vi hööörs

Heaven is a place on earth with you

Hejsan, tisdag idag och det är segaste dagen på veckan. Skolan var seg, höjdpunkten var orientering (då förstår ni hur illa det faktiskt var) haha. Sen gick jag hem och åkte på fotbollsträning även om jag inte alls var sugen på att träna. 
Har ätit, duschat osv och nu ska jag slå på en film och gå och lägga mig. Ha det braaa
har inga bilder på min nya dator så ni får en från skolavslutningen förra året! 

ny vecka

 
Hejsan på er. Måndag idag och den var helt okej även om vi tvingades orientera I REGN dessutom. Efter skolan gick jag hem till mormor och åt, och sen dess har jag skrivit på min hemkunskapsuppgift. Nu ska jag fortsätta skriva tillsammans med väldigt bra musik, dvs min spotifylista som ni hittar här. (ni ångrar er inte. och gör ni det, så har ni inte bra musiksmak hähä ;);))
 

 


jag saknar dig

 

lördagskväll

Orkar egentligen inte blogga men slänger upp ett snabbt inlägg ändå. Haft en superrolig kväll, mest cyklat runt och sådär. Känns superbra att kunna vara ute i shorts och tröja sent på kvällen utan att frysa, snart sommar<3333
Skoja men älskar vädret. Ska sova nu för är hur trött som helst, så godnatt så hörs vi imorgon!

 

LYCKLIG

Äntligen är jag konfirmerad! Var jättefint i kyrkan även om vi failade när vi sjöng, fick några skrattanfall och roligast av allt - när en av Kristinehamns "fullisar" kom in och skrek och hade sig, haha. Kul var det i alla fall.
 
Har fått världens bästa presenter - Thomas Sabo halskedja + berlock, pengar, massa andra fina smycken OCH: Michael Kors klockan jag önskade mig (kommer till veckan dock, den är beställd) och en ny dator ÄNTLIGEN! Åhh är såå glad. Nu ska jag umgås det sista med släkten och sen träffa fina vänner, ha det!

härlig torsdag

Hejsan, haft en bra dag? Det har jag iallafall! Skolan var helt okej, halva dagen var vi på universitetet i Karlstad så det var lugnt. Sen åkte jag nästan direkt på fotbollsträning och efter det åkte jag och Ronja och kollade på Villastan-IFK, var rätt skönt att sitta ute i solen även om det blåste rätt kallt. Nu ska jag kolla klart på hockeyn (HEJA SVERIGE) och skolavslutningsskor, ha det bra!

konfirmationspresenter

Konfirmationspresenter
Det här är alltså vad jag önskar mig i konfirmationspresent.
 
Klockan är från Michael kors (ääälskar den), fast den är inte exakt den jag vill ha utan min har inte diamanter på:P
Väskan är inte heller exakt, min är mindre och inte alls sådär "blank" men hittade inte den på sidan jag gjorde bilden haha.
Örhängena på bilden är inte heller exakt de jag vill ha, eller de ser i princip ut sådär men de på bilden kostar 25 000 haha, mina är ju betydligt billigare.

Konfirmationsfotografering

Fick sluta skolan en timma tidigare, då gick jag och Emmie hem och fixade oss lite. Sen gick vi till konfan eftersom vi skulle ta konfirmationskort (tre dagar kvar!!) och efter det stannade vi och rätt många till kvar och "tränade" på låten som vi ska sjunga i kyrkan på lördag! aah herregud hahaha

SÅ JÄVLA GÖTT

Blev 1-1 efter fulltid + förlängning så blev straffar som vi vann med 4-3! Spelade väldigt bra så vi var värda det och fyfan va skönt! Fick sätta min straff också vilken kändes ännu bättre, hehe:)


DM mot Hertzöga

Tisdag idag och jag slutade skolan för två timmar sen. Fick tillbaka NO-provet idag och var inte alls nöjd så gick och pratade med min lärare tillsammans med Lisa N och så höjde hon betyget två snäpp, haha! Så nu känns det bra i alla fall.
Har samling om en timme eftersom vi har DM-match mot Hertzöga, får väl se hur det går för hittills har säsongen inte börjat så bra.. Men hoppas det går bra i alla fall så hörs vi ikväll!

q/a - halmstad

"Vad gjorde du i Halmstad?"
Som alla nog förstod spelade jag fotboll. Det var alltså med Värmlandslaget, eller ja, det var sista "gallringen" innan elitlägret som är i Juli.
Till elitlägret kommer 14 spelare + 2 målvakter och nu var vi 18 spelare + 2 målvakter!
Så ja, det var typ förberedande läger tills elitlägret. Är inte så duktig på att förklara men hoppas du/ni förstod i alla fall!
 
God kväll på er, måndag idag och nu är det endast fyra veckor kvar till sommarlov. Åh, längtar något såå galet. Den här sommaren kommer bli så himla bra. Gothia, pip, och alla andra planer vi har. Nu kan ingenting gå fel (peppar peppar) och ingen eller inget ska få förstöra min sommar. Älska livet wiheoo
Pic_5054bdb3ddf2b3702d0018cc_large6028427219_15608a8f8f_z_large
 
bilder från weheartit

Hemma från Halmstad!

Var snart en vecka sen jag skrev här, ledsen för det! Trodde innan att jag skulle hinna blogga under lägret i Halmstad men det blev det ju inget av hehe
Har i alla fall haft det såå jävla bra. Umgåtts med världens bästa tjejer och dessutom fått spela massor med fotboll. Tråkigt nog gick det dretdåligt för mig, men det var väldigt kul ändå hihi.
//fulare bild på mig får ni nog leta efter, men vad gör det om 100 år:Pp//

Förlust..

 
Seriepremiären gick ju inte som jag hoppats på haha.. Förlorade med 3-0, men är inte så jättemissnöjd ändå eftersom vi spelade helt okej. Iallafall i första, andra var inte jättebra men inte jätteilla heller.
 
Nu är hela min fotled blå och svullen haha eftersom jag smällde ihop med en tjej, men det ska att bli bra tills på onsdag då vi åker till Halmstad!  Ska bli jättekul men jag är så himla nervös!

Seriepremiär!

Ska snart åka ut till Ölme, har samling om ca 45 minuter. Äntligen seriepremiär! Spelar mot Norrstrand, har bara en avbytare också så det blir tufft men vad gör det, nuujävlar;-) (vuxensmiley wey)

ÖLME - ADOLFSBERG

I förmiddags åkte vi ut till Ölme eftersom att jag och Ronja skulle stå i kiosken. Ölme hade hemmapremiär mot Adolfsberg, och de vann med 3-1! Hann även med att ta lite kort så lägger upp några, kvalitén är urkass på en del av dem (framför allt den första) men det får ni stå ut med. ;)

Kom en Adolfsbergsspelare i vägen på denna bilden.. Haha fult men jaja
 

Zonläger

Stundtals gick det hur bra som helst och stundtals värdelöst, haha.. Fast är rätt nöjd för de gick mest bra, men jaja. Det var det absolut sista för den här säsongen och det är hur tråkigt som helst. Kul dock att fotbollen drar igång på riktigt, seriepremiär på söndag!!
Ful bild men vem bryr sig:Pp


I'm the only one that's trying to keep us together

Första fotbollsträningen utomhus idag och första träningen den här veckan för min del. Kändes rätt bra även om jag fortfarande är väldigt förkyld. Imorgon är det värmlandssamling men innebandyn, och jag är så himla taggad! Hoppas verkligen det går bra också men vi får väl se, hör i alla fall av mig imorgon!



RSS 2.0