i'd rather be with you

Hejsan, har inte bloggat på några dagar igen, hehe. Men har varit sjuk, i förrgår var jag på hockey (färjestad förlorade för den som missat), igår var jag hos farmor och sen åkte jag till Ronja och sov där tills idag.
Vi låg i princip i sängen från att jag kom dit tills 4-5 idag. Har sett massa filmer och spelat Candy Crush. Men nu är jag hemma och ska till Maxi och fixa lite tills imorgon, då vi ska på cup!

TWO IS BETTER THAN ONE

Bloggade aldrig igår för gick och la mig supertidigt, mådde inte alls bra och idag är det ännu värre. Har fått feber och min hals blir bara sämre. Har inte rört mig ur soffan förutom när jag gått på toa, haha orkar inte. Tänker inte gå utanför dörren förens jag är frisk, har cup på måndag och tills dess ska jag vara frisk! Ha det
hahaha kom på nu efter att rubriken och så är det två av mig på bilden, haha inte så det var tänkt men det va ju lite halvkul sådär

don't give up on me

//gillar inte att vara seriös, typ//
Kom hem från skolan för ca en timme sen. Är hur trött som helst, har superont i halsen och är jätteförkyld, så ska inte träna alls idag. Följer med ner på fotbollsträningen iallafall, och sen åker jag hem och skriver min reflektionsuppgift som ska vara inne imorgon. Hörs ikväll!

Lost in this world

Bjuder på två skabb-bilder (haha usch), i allafall så fick vi sluta lite drygt en timme tidigare, kom hem helt skyblöt eftersom jag ville testa sladda med cykeln på en vattenpöl med is under.. Ångrade mig när jag ramla rakt ner i vattnet med cykeln över mig, haha! Men, är iallafall hemma (sen 2 timmar tillbaka) och ska åka iväg på fotbollstränings om en stund. ha det. :P

Världens bästa lag

Har inte orkat blogga de senaste dagarna, men har inte gjort mycket mer än att kolla på Grey's Anatomy haha. Spelade dock match i fredags mot Hultsberg, som inte gick så vidare (förlust med 6-0..). Menmen, idag spelade vi mot Sunne och vann med 3-0! Borde ha gjort mycket mer mål eftersom vi spelade riktigt bra, men vi avslutade säsongen med vinst iallafall!

WEDNESDAY

Onsdag idag, stressigaste dagen på hela veckan. Först skola, sen konfa, fotbollsträning och innebandyträning direkt efter varandra efter det. Visserligen var innebandyn inställd idag eftersom vi knappt hade folk, så det var rätt skönt även om det var väldigt tråkigt också. 
Har istället kollat på Färjestad-Modo och det ska jag fortsätta göra nu, godnatt! 

ARTONDE MARS

Måndag idag (fall någon missat det), och har faktiskt haft en riktigt bra dag! Skolan flöt på och när jag kom hem kollade jag några avsnitt av Grey's Anatomy innan innebandyträningen. Vi körde innebandybrännboll, haha så himla kul. Åkte till Victor och kollade på sista perioden av Modo-Färjestad som de dessvärre förlorade.. Nu ska jag sova och hoppas på en lika bra dag imorgon, godnatt
Tröjan köpte jag igår, 300:- från Esprit, köpte skalet också för 99:-(?) på Glitter, haha. Fall någon ville veta eller så alltså.

I ain't missing you at all

Bloggade aldrig igår, och anledningen till det var att vi var och spelade lilla vm i innebandy! Vi gick tyvärr inte vidare, men helt okej ändå. 
Idag har jag varit i Karlstad hela dagen, fick bland annat med mig ett till par converse, och sen en hel del kläder och lite annat välbehövligt. Nu ska jag hoppa in i duschen, äta lite och sen sova! Hoppas ni haft en bra vecka, puss. 
Bild från idag, tja brace face ahahah

lovely friday

Min blogg ser ut som jag-vet-inte-vad just nu, men får stå ut tills jag orkar/har tid att fixa det, alltså kan det ta ett tag haha. 
Fredag idag - känns hur bra som helst och jag har verkligen längtat. Dessutom var skolan roligare än vanligt, vilket gjorde dagen ännu bättre. Har inga planer inför kvällen dock, men får se vad det blir. Vi hörs iallafall, puss
 
Fick btw en fråga om jag har ask.fm, och nej det har jag inte :)


13 mars 2013

Dålig och oredigerad bild från Auschwitz.. Ska försöka orka lägga upp fler bilder snart, hehe 
 
Onsdag idag, och redan 13 mars. Haha herregud vad det här året har gått snabbt! 
Kvällen kommer att spenderas framför Champions League (gotta love tisdagar och onsdagar alltså) och lär sluta med att jag hamnar vid Skype, haha. Men ha en bra kväll så hörs vi, hejvsvejs
 

breakfast

Hejsan, haft en bra dag? Det har jag iallafall! Vi var ju lediga från skolan så har kollat på massor med avsnitt av Grey's Anatomy, och även tränat fotboll. Kvällen har jag som vanligt spenderat i Skype, och just nu kollar jag på Champions Leauge. Hörs imorgon, godnatt! 

Grey's Anatomy

Hejsan hoppsan, har under dagen hunnit med en extremt lång och seg skoldag, en innebandyträning + Grey's Anatomy tittande med massa gott till det. Just nu pratar jag Skype med massa roliga människor och sen ska jag sova, fast vi har ju ingen skola imorgon så än är det lugnt.. ;) 

Mars kom alldeles för fort

 
Som rubriken lyder, mars kom alldeles för fort och, tråkigt nog, betyder det att även innebandysäsongen i princip är slut för denna gången. Sorgligt. 
Meeen, söndag idag också, har lite smått ångest, men har massor med roliga planer inför veckan, så det ska nog bli bra! Hoppas ni haft en toppen vecka och så hörs vi imorgon för nu ska jag ta tag i bloggandet, vi hörs! 

You're gonna miss me when I'm gone

Hejsan, var några dagar sen jag bloggade nu så gör ett inlägg, hehe. Idag var jag iallafall på Värmlandssamling med fotbollen, gick väl sådär.. Hade kul iallafall även om det var svinkallt, haha. Kvällen ska jag spendera framför Melodifestivalen med massor med mat, haha tjock:PP
Ni får ha en bra helg och så får vi se när vi hörs nästa gång ;)

Dålig bloggning (som vanligt)

Men det beror på att jag: 
1. Har haft sönder min laddningssladd till datorn, alltså kan jag inte ladda den och den laddar ur rätt snabbt. 
2. Har fullt upp med träningar nu i slutet av innebandysäsongen + skolarbete som ska bli klart.
3. Och sist att jag inte riktigt har den bästa perioden i mitt liv just nu om man säger så hehe #deppig_tjej_98, haha men jaa
 
Ska iallafall försöka hinna slänga upp inlägget om Polen och även svar på frågestunden (kommer läggas upp i några delar) under veckan, förmodligen kommer det till helgen. Så ni får stå ut med extremt dålig blogging, och så får ni ha det toppen under tiden, puss! 
 
 

BACK FROM POLAND

Jag är hemmaaa!! Har haft det kanon nere i Polen med grymma människor och bästa hotellrummet, har tagit en hel del bilder så gör ett inlägg med både text & bilder ikväll om jag har tid, annars kommer det imorgon! 
 
Men har också äntligen fixat till mitt rum, och dessutom äntligen fått nya converse(som dessvärre är typ 2 storlekar för stora, men ändå)! Härligt härligt, invigs idag när jag och laget åker och kollar på SSL, Karlstad-Mora! Men först ska vi spela egen match mot Sjöstad, hehe får väl se hur det går då.. VI HÖRS!



RSS 2.0