kul valborg

 
Hejsan, har inte bloggat någonting under dagen och det beror på att jag har haft fullt upp med att städa mitt rum. Nu är det fint igen iallafall, så sitter där nu och kollar på Champions League. Inte det roligaste sättet att fira valborg på direkt, men det är viktigare för mig att bli frisk tills helgen så det får duga! vi höressssss
Ca 2 år gammal bild på mig och min käre vän som fyller 15 idag, grattis isabelle!!!

godnatt

Mår ganska mycket bättre nu på kvällen, långt ifrån frisk men ändå. Gör allt för att bli frisk men har fortfarande ca 38graders feber och snyter mig 38 gånger i minuten. Så medans alla mina vänner är ute och firar Valborg imorgon ligger jag hemma, kul..
Jaja, bättre att jag blir frisk tills fredag då vi har värmlandssamling med innebandyn! Nu ska jag slå på någon film i hopp om att sova bättre den här natten än den förra. Ha det bra vänner

SJUK

Kom hem runt 6 igår kväll, helgen har varit den bästa på länge. Har haft det toppen med världens bästa lag. Surt att vi inte gick till final men vi spelade jättebra. Jag kom även med i All star team så är jättenöjd!
Har gått och blivit sjuk också, så är hemma från skolan idag. Det blev jag redan i lördags, tackar redbull för att jag ens orkade spela de sista matcherna haha.. 

BRONS

Glömde visst blogga igår.. Vann iallafall båda matcherna och blev gruppetta! Spelade semifinal mot sjöstad imorse och förlorade tyvärr med 1-0, men det var jämt och hade kunnat sluta hur som helst i princip. Men jag är nöjd ändå för vi har spelar jättebra! Ska äta nu och sen se finalen :)

 

Innebandycup

Hejsan, hann aldrig blogga igårkväll. Men vi spelade iallafall match mot IK Sätra och vann med 4-0! Har 2 matcher till idag så får väl se hur det går i dom, men jag hör av mig ikväll!


GODMORGON

God morgon eller så, har varit vaken i några timmar nu och bara packat, är inte riktigt klar än men snart så. Har med mig alldeles för mycket saker känner jag men bättre det än att glömma något! ;)
Åker om lite drygt en timme och första matchen spelar vi ikväll, hör av mig när vi har spelat och sådär! Eller ja, om appen vill funka vill säga..

TORSDAGAR SUGER

Torsdag idag och torsdag är alltid en dålig dag, men den blev helt ok stundtals. Hade en sån otrolig lust att gå ut och springa förut men blev det så? nene inte alls för vi har cup imorgon och med min tur skulle jag brutit benet eller så. Juste cup imorgon har vi ja, innebandycup i Mora. Samlar ork till att packa nu fast den orken befinner sig typ i Kiruna eller nåt som ligger ännu mer avlägset så får se hur det går med det ehe hörs imorgon
 

fotbollsträning

 
Kom ganska nyss ut ur duschen efter fotbollsträningen. Tränade i ca en timme på grusplan och det regnade och var lerigt osv haha. Men det var kul i alla fall, även om vi bara var 6 stycken! Nu ska jag kolla på CL igen och njuta av en pluggfri kväll, ha det braaa
 
 

LYCKLIG

Onsdag idag och jag är glaaad! För det första gick NOprovet bra (kändes så i alla fall) och sen så blev jag uttagen till Regionallägret i Halmstad om 2 veckor, med värmlandslaget i fotboll! Woho, nu ska jag äta och sen iväg på fotbollsträning. Hör av mig ikväll! :D

tisdagkväll

Hejsan! Fysen förut var jobbig, sprang några kilometer och körde en hel del jobbiga övningar både med och utan boll. Sen tog jag, Emmie och Ronja en promenad hem (det är faktiskt långt det med..) och sen dess har jag ätit, duschat och satt igång med pluggandet. Ska återgå till pluggandet nu så hörs vi imorgon (vem försöker jag lura ens, jag kollar på CL såklart. GO BAYERN.)
 

TRÄNING OCH PLUGG

 
Hello friends, skoja men idag är det tisdag i alla fall och trots det har dagen varit toppen. Ikväll ska jag iväg på fysträning med laget och när jag kommer hem ska jag plugga tills jag spyr i princip eftersom att vi har NO-prov imorgon (som vanligt skjuter jag upp pluggandet till kvällen innan, bra planering emelie, bra planering), hörs ikväll!
 
bild sen några månader tillbaka.. bildbrist
 

hemma från konfalägret

Som rubriken säger, kom hem vid ett ungefär och då åkte jag till Kumla eftersom Ölme hade seriepremiär. Dessvärre förlorade de med 1-0 efter straff (som iinte skulle vara straff) och är det någon gång man ska skylla på domaren så va de fan denna gången haha.

Jaja, helgen var kul i alla fall tillsammans med bästa människorna. Men imorgon är det tillbaks till det vanliga igen och alltså skola. Tråkigt värre men vi hörs, hehe puss


studiedag

Hejsan, Torsdag idag och vi är lediga! Skulle egentligen till in till Stockholm för att göra ett reportage med Emmie till skolan men blev inte så, men ska träffa henne i alla fall och vi ska köpa massor med godis osv eftersom vi åker på läger imorgon med konfirmationen!

Ska göra mig iordning nu så vi hörs lateroooo

 

Fick btw min nya klänning igår ahaa, så var tvungen att testa den ;) Väldigt dålig bildkvalité dock men skyller det på nattstad.

 

 


handboll hela dagen

Godkväll på er. hiho. Igårkväll efter att vi hade sett Annas match åkte jag hem och kollade på världens bästa film (The Green Mile) innan jag somnade. Gick upp tidigt idag för att kolla på ännu mer handboll så det är vad jag har gjort hela dagen. Spenderade den Lisa, Dora, Anton och Lukas och sen kom Job, Isak och Johan + Rebecca och var med när de hade spelat klart.

LÖRDAG

Skulle egentligen vara i Malmö och kolla på SM-finalerna nu med Lisa och mamma, men eftersom både jag och Lisa blev uttagna till distriktslagssamlingen idag så stannade vi hemma. Tråkigt att vi missade det men vi ska åka nästa år istället! 
Fotbollen kändes iallafall bra, får väl se hur det går nu men har iallafall gjort vad jag kan. Ska iväg och kolla på handboll med Lisa nu, hörs!

i could be the one

Ska ta tag i bloggningen.. snart. Har rätt mycket nu, men ska i alla fall bli bättre det lovar jag. Matchen mot Hertzöga gick sämre än sämst, men som sagt hade vi knappt lag och hade fått låna in spelare som inte spelat på länge osv!
Vilket fall så ska jag sätta mig och plugga matte nu eftersom vi har diagnos imorgon, så vi hörs någon dag. ;)
En lite sådär halv old pic hehe

black and white

Goodkväll, haft en bra dag? Det har jag i alla fall, var i Karlstad och kollade på Ölmes sista träningsmatch innan säsongen och de slog FBK med 3-1. Kameran var med för engångsskull så kanske lägger upp några bilder imorgon.

Imorgon har vi träningsmatch med fotbollen mot Hertzöga, får väl se hur det går då vi är väldigt ont om folk men får väl hoppas på det bästa! Hoppas ni får en trevlig kväll, nattiii


addicted to you

Har glömt bort bloggen några dagar, men nu är jag tillbaka. Ni har helt ärligt inte missat så mycket, har bara njutit av att det är lov typ. Och värmen då, har legat ute i solen i shorts och linne (AH VAD JAG HAR SAKNAT DET) och ätit glass, vårfeelings typ.
Idag gick jag upp alldeles för tidigt för jag och Ida skulle döma en föräldramatch i innebandy, var värt det ändå eftersom vi fick pengar hehe ;)

1 APRIL

Måndag idag, första "riktiga" dagen på påsklovet, och den spenderades i Sunne. Var på fotbollscup, gick inte alls bra. Har förutom det hunnit med att äta årets första glass, samt suttit ute i solen en stund.
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, ska försöka streama Linköping-Skellefteå men verkar inte gå så bra.. Ha dettttttt



RSS 2.0