LÖRDAG

Började dagen med en fotbollsmatch och sen åkte jag och Lisa iväg och dömde 5 innebandymatcher, tjänade lite pengar alltså ;)
Efter det åkte vi iväg på lagfest med damlaget, och runt halv 11 gick vi till Lena där herrarna hade lagfest, haha. Hade väldigt roligt iallafall, men nu ska jag gå och lägga mig innan jag helt tuppar av trötthet. 
 

SERIEPREMIÄR

Är supertrött nu och ska gå och lägga mig så fort jag har skrivit klart det här. Träffade Ronja ett tag efter skolan och sen gick vi ner till hallen och kollade lite innebandy tills jag hade samling. 
Hade seriepremiär och vann den med, 15-4! Riktigt skönt, stod inte dock men var lika bra det med tanke på min fot för den blir bara värre..
 

BRA KVÄLL

Ligger nyduschad i min säng just nu och kollar på fotboll, hur skönt som helst. Innebandyträningen förut gick bra, och efteråt hade vi typ "personligasamtal" och det kändes också jättebra! 
Lite mindre bra dock är att jag har fått en utväxt (vad det nu är) på benet som sitter precis där hälsenan fäster, gör så himla ont så kan knappt ha skor på mig ens en gång haha..
från igår:PP
 

Today's outfit

Eller något sånt hahaha. Skolan var sådär, slutade för lite mer än en timme sen och sen dess har jag inte gjort nånting. Är så himla trött men ska iväg på innebandy om lite drygt en timme, får väl se hur det går haha..
Alltså på riktigt jag är verkligen in loooove med min klocka, har haft den i några månader men känner ändå likadant som när man precis fått någonting nytt ni vet? 

Ännu mer innebandy

Ligger för tillfället helt död i soffan, känner mig inte helt frisk och sen är jag så himla trött. Idag var jag iväg på Värmlandssamling med innebandyn, och det gick ganska bra. Nästa samling är på höstlovet, och då ska vi vara 34 stycken och nu var vi 66 tror jag.. Innebär alltså att jag kommer vara konstant nervös i 3-4 veckor tills kallelsen kommer upp..
 
Juste, igår var vi ju på innebandycup och det slutade i en andra plats. Helt okej ändå med tanke på att vi var 8 spelare, haha. 
 

fullt med innebandy

Hade mattediagnos idag i skolan och hoppas verkligen att det gick bra, kändes lite sådär för hade helt glömt bort att plugga menmen. 
Nu ikväll spelade vi match mot Lillån och vi förlorade med 7-3.. Stod andra halvan av matchen, släppte in 2 mål men jag är helt okej nöjd med min insats. Ska sova nu för blir hämtad 7 imorgon för ska på innebandycup, vi hörs!
 

Mobilinlägg

Kom hem för ett tag sen, var nere i Environiq med Ebba och vi blev typ intervjuade till något projekt de håller på med i AIK. Haha, lite svårt att förklara men kommer kanske komma upp mer senare när jag får reda på mer också!

Randombild



Värmlandsträning

Kom hem för bara några minuter sen, har varit i Karlstad på distriktsträning med fotbollen och efter det köpte jag och Ronja mcdonald's på vägen hem och det smakade vääldigt bra. ;)
Träningen gick faktiskt ganska bra, mycket bättre än sist iallafall, trots att det var vääldigt kallt. Nu ska jag iallafall kolla klart på Champions League och sen sova hehe, vi hörs.
 

TRUE

Alltså tror inte någon har missat Avicii's nya album, men om det är någon som har gjort det så måste vi bara lyssna på det. Mina favoritlåtar från albumet är Addicted to you, Hey brother och You make me. De två sistnämnda hade jag visserligen hört innan, men ändå! 
 
Klicka på bilden och kom till albumet på spotify!

PISSDAG

Idag hade vi orientering vilket förstörde hela min dag, var helt genomblöt och frös fingrarna av mig typ. Ikväll har jag varit på innebandyträning, och just nu ligger jag och kollar på Liverpool. Längtar tillbaka så himla mycket när jag ser det här, helt galet.. 

SVAR PÅ KOMMENTAR

Svar: Looool, de ser inte alls lika illa ut i verkligheten (de ser ut som på bilden här under), men rakade bort dom nästan helt för 1,5 år sen typ för jag verkligen hatade dem. Helt idiotiskt, men de är nästan normala igen nu.. Något mer du ville veta?
 
Idag har jag iallafall varit och spelat fotbollsmatch som vi fick storstryk i, kollat på innebandy och fixat lite tills imorgon. Vi har nämligen orientering men jag och tre till tjejer slipper den eftersom vi redan klarat orienteringen, så vi ska sitta vid varsinn kontroll och se till att sjuorna inte kommer bort. Hur skönt? ;-)

HJÄLP MIG

Ska väldigt snart införskaffa mig en ny kamera, meen som vanligt så har jag världens beslutsångest. Det lutar väldigt mycket åt en Nikon D5100. Finns det någon som har koll på hur den är? Om den är bra? Prisvärd? Finns det någon bättre som inte kostar aldelles för mycket? Vore vääldigt tacksam om någon kunde hjälpa mig med det här iallafall! 
 

HUNTERS

Har suktat efter ett par hunters ganska länge nu, men har tvekat på om jag verkligen vill eller inte och om det är värt det.. Men gick ner på stan idag och testade dem och 20 minuter senare så hade jag en hunterboots-låda i handen med mig därifrån haha! 
Blev ett litet spontanköp alltså, men jag är väldigt nöjd iallafall. 
 

NEW IN

Igår och idag var det "klubbkväll" med innebandyn, dvs att vi hade 20% på allting på intersport! Hittade en vinterjacka, sen köpte mamma en också som nog kommer användas mer av mig än henne, hehe ;) 
 
Tog bara några snabba bilder så därav kvalitén haha, och sen ser den extremt stor ut! Den är faktiskt inte så stor som den ser ut. Marinblå/mörkblå är den iallafall även om den kanske ser mer svart ut på bilderna. 
 

VIDEO FRÅN LIVERPOOL

Lade upp en video på min videofyme-kanal (som inte används lol bara till blogg-klipp som såhär typ) för några dagar sen med några av alla klipp från Liverpool. 
Alltså på riktigt, längtar tillbaka sååå mycket! Ska lätt tillbaka hit och förhoppningsvis redan nästa år hihi hoppas verkligen det iallafall för alltså det här var det bästa jag gjort i hela mitt liv. 

 

 

 


LIVERPOOL PICTURES #1

 

INNEBANDYCUP 2

Har spelat två innebandymatcher idag, vann första mot Lidköping med 5-0 och andra mot Nordmarken med 1-0. 
 
Har redigerat massa med bilder från Liverpool nu så dom kommer att komma upp imorgon eller tidigt till veckan! Är inte de allra bästa direkt men orkade inte lägga ner massa tid på att krångla med inställningar hela tiden och sådär för hade fullt upp med annat hehe. 
 

HEMMA FRÅN LIVERPOOL

Bloggade inte (som vanligt) när jag var i Liverpool men hade det så himla bra och ville aldrig hem. Det var sånt sjuukt tryck inne på arenan (extra mycket eftersom de mötte United) och när alla sjöng You'll Never Walk Alone.. Alltså underbart, går inte att förklara.
 
Sen var allt runt omkring verkligen perfekt, maten, shoppingen, folket, stämningen på/utanför arenan både innan/under/efter matchen... Alltså längtar tillbaka såå mycket:'( 
 



RSS 2.0