Ynka 3 dagar kvar...

...tills PIP börjar, kan inte förstå att jag ska se världens bästa Håkan Hellström i verkligheten. Kommer bli så himla bra tillsammans med allra bästa människorna, som jag hade det mysigt ute i Skärgården med förut. Nu ska jag lägga mig och kolla på finalen som börjar om en halvtimme, höreees
+ Julia som hade gått när bilden togs, och Job som tog bilden
 

de senaste dagarna

Förlorade mot Norrstrand med 2-0 i fredags. Efter matchen gick jag och Emmie till donken och åt och kom hem jämt efter 12 nångång. 
Igår gjorde jag inte så mycket, kollade serier osv och sen fick jag vara barnvakt också. Idag har jag däremot planer, så vi hörs senare!
 
bild från träningen i tisdags som fanny tog, haha orkar inte va osmidig
 
 

träningsvärk

Har sån sjuuk träningsvärk i rumpan & låren att jag knappt kan gå idag. Åkte ändå iväg på en lätt fotbollsträning (har match imorgon, därav ingen jobbig) och sen åkte jag och mina friendos och badade. 
För en stund sen skiljdes alla åt, och nu väntar jag på att maten ska bli klaaaar
 

confederations cup

Åkte iväg på fysträning med laget förut, körde tabata idag igen. Det var både roligare och framförallt jobbigare än förra gången, eftersom vi körde nästan dubbelt så länge. 
Efteråt åkte vi till Maxi och köpte soyamjölk åt mig (hehe lovar godaste, har ni inte testat så gör det) och nu kollar jag på fotboll och äter fruktsallad hehe. 
 
 
 
 

Bra dag

Min iPhone kom redan idag?! Sen fick jag också reda på att jag är uttagen till elitlägret i Halmstad, väldigt kul det också. Ska ner på stan och fixa något nu, vi hörs


distriksträning

Kom hem för ett tag sen, var i Slottsbron på distrikslagsträning. Temat var en mot en, mm kul min starka sida verkligen<333 Haha verkligen inte, men gick väl helt okej ändå. 
 
random bild från förra sommarn:P

GLAD

Fick sms av pappa imorse, och nu är ÄNTLIGEN min iPhone 5 beställd! Är så trött på min 4a, både för att den är helt sprucken och sen är den också så himla seg! Kanske beror på att jag inte varit så rädd om den, men ändå hehe.. Hoppas den kommer den här veckan (fatta inte om han mena den eller nästa) för ska bli såå skönt med en ny
 

hemma igen

Blev inte så tråkigt som jag trodde ändå haha, fick med mig lite saker hem ändå.
 
Ett par fotbollsskor (behöver ett par "extraskor" ifall att mina skulle gå sönder under gothia eller något), två tröjor, 3 par skor, en parfym, och sen lite nödvändigheter som body lotion, strumpor och hårinpackning. 
 
mm bra bild osv

Karlstad

Idag ska jag iväg till Karlstad eftersom jag behöver skor. Inte så kul men står ut, har roligare planer inför ikväll iallafall. Hörs senare
 

MIDSOMMAR

Gårdagen blev inte riktigt som planerad, fast den blev lyckad ändå. Åt väldigt god mat och hade trevligt, kom hem halv 3 ungefär. 
Idag har jag mest sovit, men ska ta tag i livet och träffa kompisar om 20minuter ungefär. 
från lunchen

instagram och facebook

Följde med till Örebro och kollade på Ölme som vann med 3-0, göött. Och sen helt plötsligt sådär byter jag ämne - vadå hashtags på facebook och videos på instagram?! Haha vad händer, värdelöst
inga nya bilder i denna dator
 

TABATA

Igår hade vi ju fysträning igen med innebandyn, och denna gången var vi på ett tabata-pass. Om ni inte vet vad det är så gör man träningsövningar i  20-10 intervaller, enkelt förklarat. Det var väldigt roligt iallafall även om det var jobbigt, känner det rätt bra i rumpan idag kan jag ju säga haha! ;)
Run | via Tumblr
bild från weheartit lol har ingen passande:P

BRUNCH

Gick upp ungefär halv 12 och lagade pannkakor. Men som sagt är inte matlagning min starkaste sida, så efter en stund utlöstes(?) brandlarmet.. Haha så typiskt, så gick ut och ringde pappa eftersom jag var själv hemma och sen löste det sig. Symb Blink.jpg

ÅH

Kom in efter ca en timme och duschade varmt och läänge, hur skönt som helst. 

Hade det inte varit för att mamma inte fått ledigt från jobbet hade jag varit utomlands tillsammans med min  familj+bästis just nu. Är så himla ressugen, och bilder får mig bara att längta ännu mer..
 
 

Utelåst

Glömde nycklarna när jag stack på träning, och självklart har de åkt hemifrån. Sitter ute och det regnar, och är svettig/hungrig/frösen. Dessutom vill jag in och duscha innan fotbollen.. Ingen bra kväll helt enkelt


fotbollsträning

Har inte så mycket att skriva för hela dagen har gått till att fixa på mitt rum. Är långt ifrån men ska fortsätta ikväll/imorgon, men nu ska jag iväg på fotbollsträning så vi hörs någon annan gång! 
 

måndag 17/6

Ställde klockan för att gå upp i tid imorse, men somnade om och vaknade ca ett iallafall. Hatar att sova länge för man sover liksom bort hela dagen! 
Ikväll iallafall så har jag varit på fysträning med innebandyn (lika jobbigt som förra veckan) och när jag kom hem slängde jag mig i poolen, hur skönt som helst. 
Tråkigt nog är swimmingpoolen jag har fötterna i på bilden inte vår utan mina kusiners, men snälla som de är får vi bada där i princip när vi vill så brukar spendera stora delar av sommaren där ändå ;)
 
 
 
 

today is gonna be the day that they're gonna throw it back to you

Söndag idag och även fast det inte är skola imorgon känns det som det och jag har världens söndagsångest. Har inte gjort så mycket idag förutom att varit och kollat på Ölmes B-lag med Emmie, och de vann med 4-0! Ska se klart fotbollen nu och sen oth, hörs imorgon

BRA START PÅ LOVET

Hade en jättetrevlig kväll med tjejerna från klassen igår, lagade mat som smakade gudomligt och prata om allt möjligt! Har inte gjort någonting idag förutom att sovit och kollat på Ölme som vann med 5-0. 
 
Just nu sitter jag ute på altan och fryser, är hur hungrig som helst och eftersom jag är själv hemma måste jag tyvärr laga mat. Får väl se hur det går, för det är ju inte direkt min starka sida haha. 
 

SOMMARLOV

Hejsan, ska bara säga: ÄNTLIGEN SOMMARLOV! Mer hinner inte blogga för ska åka iväg på middag med tjejerna i klassen nu. Hör av mig imorgon, om jag inte skulle hinna ikväll men det tror jag inte! 
ren spegel haahhaah ser ut som prickigkorvar
 

VICTORIA'S STUDENT

Jag och Emmie stack tidigare från skolan och åkte till Karlstad eftersom vi skulle på Victoria's student. Lite tråkigt att det ösregnade under hela tiden, men det gjorde inte så mycket utan var jättefint ändå! 
 
Efteråt följde vi med till Vickan och åt med hennes släkt, och sen åkte vi till Ölme och spelade fotbollsmatch. Vi mötte Rävåsen och vann 3-0 så kändes bra! 
Lämnade kameran pga regnet, men en mobilbild får ni iallafall! 
 
 

KICK N BOX

Var iväg på ett kick n box-pass med en del av innebandylaget förut, vi körde inte jättehårt eftersom att vi har match imorgon, men vi körde ändå så det var jobbigt! 
Träningsvärken gjorde ju inte saken lättare haha, men kändes riktigt bra efteråt. Kul var det iallafall, nästa vecka ska vi köra tabata-pass, längtar redan;)
gammal hahha
 

ARBETSLAGETSDAG

Idag var vi ute i Hult i skolan, och vi åttor skulle sparka ut niorna. Vi körde lekar osv, fast det mesta slutade i vattenkrig så var helt genomblöt.. Men kul var det iallafall, kommer vara så tråkigt när vi är äldst..:(
 
Efter skolan fixade jag & Emmie present till Vickan eftersom vi ska på hennes student imorgon! Känns helt okej att slippa skolan för det liksom ;) 
 

VS BODY MIST'S

Idag var sista dagen med lektioner i skolan. Slängde precis alla böcker & papper, kändes hur bra som helst. Efter skolan städade jag mitt rum och sen åkte jag på fotbollsträning. Den gick katastrof haha men det var kul ändå! Och förresten, fick hem mina vs body mist's idag och de luktar gudomligt! 
 

FÖRSÄSONGEN HAR STARTAT

Äntligen har försäsongen till innebandyn dragit igång! Känns fruktansvärt bra, även om träningen var jobbig. Vi gjorde massa jobbiga saker och sen avslutade vi lite oseriösare med fotboll!
Mitt knä gör dessvärre väldigt ont eftersom pga av underlaget och jag hatar det. Blir alltid såhär när jag sprungit ute! Nu ska jag iallafall äta så vi hööörs
 
 

KONFIRMATION #2

Blogg.se gör bildkvalitén hundra gånger sämre än vad den egentligen är, bara så ni vet liksom:P

129 timmar kvar

När jag kom hem från Ronja åkte vi till Arvika och kollade på fotboll. Slutade 2-2 vilket var väldigt surt, menmen. Efter det träffade jag Amy, Sanna och Emma och var ute på olika platser tills för en kvart sen ungefär. 
Imorgon är det söndag vilket innebär ligga-inne-och-kolla-på-serier-söndag, för jag tror iallafall det ska bli dåligt väder... 
Large

LÖRDAG

Igår var jag först och badade hos mina kusiner, var hela 32grader i vattnet så var jätteskönt! Sen träffade jag Ronja och så åkte vi ut till Djupviken (eller vad heter lol) och badade. SJUNDE JUNI badade jag första gången iår. Illa. 
Sen gick vi ut och åt och sen sov jag hos henne. Gjorde inget speciellt men kul var det iallafall! 

sjätte juni

.. och även Sveriges nationaldag! Inte för att jag har firat det överhuvudtaget, men vi var ju lediga från skolan iallafall. Har legat ute i solen hela dagen så har bränt mig över hela ryggen, hemskt haha:(

5 SAKER - jag ogillar med mig själv

 
- Jag gör/säger ofta saker utan att tänka, vilket inte alltid blir så bra haha. 
- Om jag ogillar någon är jag inte så bra på att dölja det.. 
- Jag pluggar aldrig mer än dagen innan provet är, även om jag lovar mig själv att göra det. 
- Jag kan bli väldigt sur haha, fast blir det inte utan anledning
- Jag har komplex över mitt utseende, och framförallt över mina tår och fingrar. 
 

FÖRLUST

Måndag idag men känns som typ torsdag haha. Spelade match förut och det gick ju som det gick, förlust med 5-1 men vi spelade inte jättedåligt och vi mötte ju QBIK's 99or som är väldigt duktiga. 
 
Nu när jag kom hem beställde jag hem några VS body mists äntligen, så jag kan lukta fräscht till skolavslutningen hehe ;) 
random google-bild haha lol:PP

One Tree Hill

Är vad jag kollat konstant på sen igårkväll. Bytte ut Gossip Girl mot det eftersom jag fick reda på vem som var personen haha, hela serien förstörd ju. 
 
Idag fick jag matrisen på min muntliga redovisning, fick A?! Supernöjd men det trodde jag verkligen inte. Nu ska jag äta och sen åka iväg på match. Ha det bra! 

FASTINGEN

Gårkvällen var bra, umgicks med ganska många människor och vi var överallt och ingenstans. Vi gick ner till fastingen först senare på kvällen och jag kom hem halv ett ungefär. 
 
Idag har jag inte gjort så mycket, inte mått så bra men åkte ändå iväg och kollade på fotboll. Nu ska jag fortsätta njuta av det här, vi hörs 

GO VINST

Hemma från Ölme och de vann med 2-1! Så jävla gött, de mötte ju Villastan så var alltså derby. Ölme spelade inte så bra så de låg under med 0-1, sen fick de igång spelet och vände till 2-1! Såå gött, så nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig för ikväll, ska ut på stan & fastingen med mina fina vänner + massa folk. vi hörs! 
helt oberoende bild men har lite dåligt om bilder, från iförrgår! 

KONFIRMATION #1

Var tillsammans med Emmie och några till och kollade på våra fina vänners konfirmation! De va så himla fina, och tog en del bilder. Inte jättemånga dock eftersom att min kamera knappt hade batteri men lägger upp några nu! 
 
Har inte redigerat dom eller något (förutom att lagt på svartvit på de flesta), och de här är inte alla! Kommer lägga upp fler någon annan gång för har ju inte laddat upp på alla! ;) 
 
 

Inte orkar blogga

Spelade DM-kvartsfinal mot Säffle förut och vann med 6-0! Kändes bra även om jag själv nog gjorde min sämsta match någonsin. Ska lägga mig nu för har verkligen fullt upp imorgon, godnatt!




RSS 2.0