Ask me anything

Eftersom att jag åker till Polen imorgon så kommer jag inte kunna blogga (har endast wifi på hotellet, och det går typ inte att mobilblogga), så då kör jag på en frågestund! 
Svarar på frågorna någon dag när jag kommit hem och när jag har tid, men tills dess kör vi så fråga på! ;-) 
 
 
 

Innebandyläger

Hinner lite snabbt slänga in ett inlägg nu innan vi åker, ska ju som sagt på Vårläger med innebandyn! Hoppas verkligen det går bra (de tidigare lägrena har det gått skit..) och så får vi väl se sen.. Men ska åka nu hehe, så wish me luck! ;) 
Lite sådär off topic-bild från i somras när jag, Rebecca & Emmie åkte ut till en ö hehe

Packar tills Polen!

Godmorgon! Klockan är visserligen fyra, men ändå! Hela dagen har jag använt till att packa till Polen så nu är jag nästan klar, resten packar jag imorgon. 
Så nu ska jag kolla på Grey's Anatomy resten av dagen tror jag, ska sova rätt tidigt ikväll eftersom att imorgon ska jag på Vårläger med innebandyn, kulkul. Ha det så bra så hörs vi antingen ikväll eller imorgon, hihi

Innebandy x2

Hejsan, har ju som sagt inte haft tid att blogga förens nu. Iallafall så spelade vi mot Heden/Skattkärr med 98orna och vann med 4-1, och sen direkt efter spelade vi mot Skoghall med u-laget och förlorade med 8-3 (sist förlorade vi med 13-0, stor förbättring) men vi spelade riktigt bra! 
Fick även reda på att jag(& 2 till från mitt lag) är uttagen till nästa värmlandssamling i fotbollen! Superkul verkligen, hehe. Men nu ska jag äta så vi hörs ikväll! 

Goodnight

Har jämt kommit hem från Brogårn, var med Emmie och kollade på herrarna som spelade match. De vann med 8-6, så det var ju bra! Ska snart gå och lägga mig eftersom vi har innebandymatch x2 imorgon vilket gör att jag inte kommer kunna blogga förens på kvällen. Så ni får ha en bra fredagkväll + lördag, så hörs vi imorgon! 
Har lite sådär brist på egopix så de flesta ser ganska väldigt likadana ut.. Ska ta nya haha, promise :*

Sportlov - finallyyy

Som rubriken säger - äntligen har vi fått sportlov! Helgen kommer att ägnas åt innebandy och packning, eftersom att jag åker till Polen på tisdag och spenderar mitt lov där, tillsammans med massa konfa-människor. 
Vad har hänt idag då? Jo vi har haft spanskaprov som gick helt ok (tyvärr inte bättre än ok, hjärnsläpp? jappjapp), och så har jag fått tandställning under också. Ha en fortsatt bra fredag, gott folk (hahaaha jk) 
man ser ju knappt att det är på de undre tänderna.. men ändå! ;) 

We rule the world

Sitter i vardagsrummet och äter det på bilden nedan (fruktansvärt gott) och lyssnar på musik. Rensar också bland massa skolarbeten och ska plugga lite spanska innan jag åker iväg på innebandy om circus två timmar. Kan ju även tillägga att jag fick A på mitt matteprov och B på mitt fysikprov, hehe tja jag har hållt mitt nyårslöfte och tagit tag i skolan, japp ;-)

Dom kunde säga vad som helst om mig, dom kunde dra åt helvete

Förlåt återigen för min urkassa uppdatering, ska verkligen ta tag i det ordentligt och dessutom sluta med att be om ursäkt för det, haha.
 
I vilket fall så hade vi jättekul igår, vi var hemma hos Madde och Vickan och såg Arsenal-Bayern! Åkte hem jämt innan 11 och somnade direkt, haha. 
Idag har jag varit i skolan, efter det konfa och sen fotbollsträning. Skippade innebandyträningen för behövde verkligen plugga till spanskaprovet på fredag, så det är vad jag har ägnat min kväll åt. Ska se klart Milan - Barca nu och sen sova, vi hörs! 
Snodde bilden från Madde som i sin tur snodde den från Wendela, haha

Kladdkaka med jordgubbar

Kom hem från skolan för ca en halvtimme sen, och just nu sitter jag och äter kladdkaka hehe. Om en stund ska jag städa lite på mitt rum och sen ska jag på fotbollsträning. 
Efter träningen ska vi hem till Madde & Vickan med laget, men berättar om det ikväll istället, ha det bra så länge! 

Nyduschad och nu - plugg

Godkväll på er! ;) Har sen det senaste inlägget hunnit med att träna innebandy som för första gången på rätt länge som det gick riktigt bra faktiskt, duschat och ätit mat. Men nu ska jag ta tag i pluggandet, så vi hörs imorgon! 
 
Sen var det en tjej som bad mig skriva receptet på vaniljpannkakorna, och det är så enkelt att man gör helt vanliga pannkakor och har i vaniljsocker! Jag brukar ha i några teskedar (beroende på hur mycket smet man gör) men det väljer man ju själv! :) 
bilden - min nya favvo-effekt typ haha! används på i princip varje egopix jag tar nu :'D
 

I will never be the same without you

Just nu sitter jag i soffan och äter vaniljpannkakor med blåbär och banan(bananen är dock inte med på bilden eftersom att jag glömde det först, haha), och Gud så gott det är! Har ni inte prövat det förut - do it!
Fick sluta skolan ca 2 timmar tidigare, hur gött?! Dessutom var skolan helt okej eftersom vi såg film, hade prov som gick bra och sen fick jag även reda på att jag har A i religion! Wiho, väldigt bra dag alltså :D 
kul att mitt hår ser slitet/blött/trassligt osvosv ut men vad gör det om 100 år :'D

Today is the first day of the rest of your life

.. Och även den första som femton år! Ligger just nu i sängen och kollar på NHL, eller rättare sagt börjar det om en halvtimme, men ändå! 
Har fått ca 5000 i present till min Liverpool-resa + 1000 i presentkort på olika ställen så jag är jättenöjd! Hoppas ni har haft en bra vecka, puss

If I lose myself tonight

Hejsan! Imorse vid ca tolv kom Rebecca och Lisa hit och vi fixade iordning det sista. En timme senare kom resten av laget och vi åt mat och tårta! 
Sen åkte vi till brogårn eftersom vi hade match mot Sunnanå, som vi vann med 4-2! Riktigt gött hehe. Bloggar ikväll för nu kommer släkten hit eftersom jag ska ha släktkalas, hej så länge! 

Förlust.. igen

Vet att jag varit kass på att blogga och svara på kommentarer de senaste dagarna, men har haft fullt upp! Kommer inte bli bättre imorgon heller, men nästa vecka så lovar jag att ta tag i det ordentligt! 
 
I vilket fall så idag var vi ju i Sunne, gick ju inte som vi hade hoppats på direkt.. Vi förlorade med 12-6, haha.. Fast blir så sur, för det var verkligen inte rättvist.. Inte att det blev så stora siffror iallafall.
Efter det åkte vi hem och jag, Lisa och Rebecca bakade tårta tills imorgon! Dom gick precis hem så nu ska jag fixa mat och sen sova, ska upp tidigt imorgon också- Hoppas ni har haft en trevlig helg iallafall, puss!

Match mot Skoghall

Har jämt kommit hem från brogårn, spelade match mot Skoghall! Blev vinst med 6-3 och det var vääldigt viktigt! Imorgon har vi match med u-laget borta mot Sunne, och den matchen är minst lika viktig som den idag! Vi hörs imorgon

Allahjärtansdag

Glad alla-hjärtans-dag (hur fan stavar man???) på er! Har spenderat min dag i skidbacken with my lovely friends, har haft jättekul! Även om vi ramlat av ankarliftar, fastnat i skogen, kört in i träd, krockat med varandra och massa annat, haha! Bjuder på en gruppbild från dagen.. ;)
| Johan | Fanny | Emma | Sanna | Jag | Isak | Job | Lisa |

Slalom imorgon! :D

Hejsan! Just nu har jag precis duschat och ätit, så sitter i soffan och kollar på Real-United i Champions League. När den är slut ska jag gå och lägga mig, för ska upp tidigt imorgon och åka till Sunne med skolan, och åka skidor! Har inte åkt nåt än i år så ska bli riktigt kul, wihoo 
2 från förra året när vi åkte med skolan, väldigt söta tjejer måste jag säga, haha åh gud

Önskerubrik?

Kör på en sån här "önskerubrik"-inlägg som alla gör! Så, skriv en rubrik som jag kan blogga om och sen väljer jag något utav det och gör ett inlägg om det! 
 
 
 
Lånade bilden härifrån

Fettisdagen

Eller vad det nu heter? hehe jaja, det här är nog den fulaste semlan jag någonsin ätit, haha! Speciellt gott är det inte heller, typ första tuggorna sen blir man ju proppmätt, haha.. Men äter ändå, det är ju fettisdagen trotts allt ;) 
 
 
 
 
 
 
 
 

Äntligen Champions League!

Hejsan! Skolan sög idag pågrund utav olika anledningar, haha åh. Jaja vilket som så slutade vi halv tre och sen dess har jag inte gjort något speciellt haha. Om en timme ska jag iväg på fotbollsträning och ikväll ska jag kolla på Valencia-PSG i CL som ääntligen dragit igång igen! Slutspelet alltså, gruppspelet är inte lika intressant hehe. Tyvärr är ju inte Liverpool med (mina älsklingar är för dåliga.. haha åh) , så jag håller på Bayern just i Champions.. ;)

You'll Never Walk Alone

Har hunnit med att träna innebandy och att duscha, och nu sitter i sängen och kollar på Liverpool samtidigt som jag skriver på min insändare som ska vara inskickad idag, hehe ute i sista minuten som vanligt.. 
Efter matchen ska jag sova eftersom att det är skola imorgon igen, så ni får ha en bra kväll så hörs vi imorgon, puss 

Hit the gym

Hejsan! Idag var det PKU-dag, alltså var vi lediga från skolan! Så imorse tog jag det bara lugnt och såg på Grey's (som vanligt, haha) och sen vid 3 mötte jag Alma så gymmade vi i 90 minuter ungefär. Nu ska jag snart äta och sen ska träna innebandy, kommer somna väldigt skönt idag haha. 

Heldag med innebandy

Förlåt för att jag inte har hunnit blogga tidigare idag! I vilket fall så åkte vi ju till Åmål imorse, vann med 1-0 (borde blivit mer menmen, 3 poäng i alla fall!) och sen åkte vi till Max och åt. Efter det åkte vi och kollade på SSL, Karlstad spelade mot Warberg. Tyvärr förlorade Karlstad med 7-5 :(

Godnatt

Bloggade aldrig tidigare under kvällen så slänger in ett inlägg nu. Har kollat på melodifestivalen (gaash vad snygg han Anton är!! haha)  och sen har jag skrivit på min engelskatext fram tills nu. Är inte riktigt klar än men nästan, så det känns riktigt bra! Ska upp tidigt imorgon och åka ända till Åmål och spela match, så jag bloggar imorgon när jag kommer hem, puss och godnatt

Spinning & functional moves

Hejsan hoppsan! Kom hem från gymmet för typ en timme sen så har hunnit duscha och sådär, vi körde ett spinningpass och ett functional moves-pass, haha spinningpasset var det jobbigaste på länge(eller ja, delad förstaplats med kick and box-passet för ett tag sen)!
Men känns bra nu efteråt iallafall! Idag vet jag inte riktigt vad som händer mer. Vi hörs ikväll! ;)
cool med bilbälte och allt :PP

Fridaynight

Tänkte slänga in ett blogginlägg innan jag åkte iväg förut men fick bråttom och hann inte. I vilket fall så var vi först och åt på kinarestaurangen med innebandylaget (A+U-laget), och sen gick vi iväg och kollade på herrarnas innebandymatch (som de förövrigt vann med 11-5)! :)
 
Har varit hemma en stund och ska snart gå och lägga mig, för ska upp rätt tidigt imorgon. Hoppas ni får en bra helg, puss!

It's everything about you

Sitter i hörsalen och ser på någon extremt dålig film på franska, fast alla sitter med sina datorer och ser på andra filmer istället, haha! 
Så jag passar på att blogga nu. Slutar i vilket fall halv 3 och sen får vi se vad som händer, har en del planer för ikväll iallafall! 

Godnatt

Godkväll på er, har precis kommit ut ur en väldigt lång dusch! Innan det tränade jag innebandy, och nu har jag precis fixat mackor. Så ska äta dom nu medans jag kollar på Hell's kitchen och sen gå och lägga mig. Hoppas ni har haft en bra dag, godnatt! 
 
 
 
 

Ny blogg.. igen

Hej, och välkommen till min nya blogg! Har hållit på och fixat designen osv ett tag, det är fortfarande inte helt klart, men det får se ut såhär tillsvidare! 
 
I vilket fall så hoppas ni gamla läsare fortsätter följa mig här och att ni nya stannar kvar, ska uppdatera så ofta jag kan! Min gamla blogg hittar ni förresten HÄR
 



RSS 2.0